FULL MOON GARDEN

Recentebeoordeling


4 sterren uit 613 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Full Moon Garden. Meer weten? Ontdek meer

26 jan 2023 om 18:57 Heerlijk genoten
25 jan 2023 om 21:45 Ik moest het opwarmen was al koud, 85min bezorgtijd. 26 euro voor een soep en een cola Is teveel, beetje flauw moest op smaak brengen, ingredienten vers.
20 jan 2023 om 18:08 Miste de plum sauce voor de 2e keer dat ik hier bestel, eten koud gearriveerd doordat de bezorging te lang duurde
16 jan 2023 om 15:11 we picked up the delivery but on return home we noticed that 2x prawn dumpling soup , value 19 euro, were missing. We called Full Moon Garden and spoke with Ben, he said he would ask you/ Thuisbezorgd to reimburse me. Please inform. Thanks.
16 jan 2023 om 11:03 Delicious food, delivered quickly! I highly recommend.
13 jan 2023 om 20:13 Ze hebben niet alles bezorgd wat ik had besteld!
11 jan 2023 om 20:48 Didn’t receive extra ordered sauce, grit in the leafy greens
10 jan 2023 om 23:07 Super lekker!
28 dec 2022 om 15:43 Minder lekker dan anders. Buikspek was niet mals. Krokante dim sum mix heel weinig voor die prijs.
28 dec 2022 om 13:01 De soep was lauw maar kon de bezorger niets aan doen t.a.v. fietsafstand en het weer. Hij gaf al aan dat hij zich de tandjes had gefietst.
26 dec 2022 om 19:01 Delicious food! Great for Christmas
11 dec 2022 om 21:55 Een item ontbrak en speciale verzoeken waren niet goed gevolgd. Bij 2 was het verzoek geen toppings in de bubble tea te doen, uiteindelijk zat er bij geen toppings. Op zich niet zo erg, maar net iets te ijverig.