FULL MOON GARDEN

Recentebeoordeling


4 sterren uit 791 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Full Moon Garden. Meer weten? Ontdek meer

29 mei 2024 om 20:37 Gedeelte niet geleverd en al het eten koud.
23 mei 2024 om 10:15 Helaas zat er broccoli bij in plaats van de groentemix. Was wel besteld en stond ook op de bon. Verder in orde en smaakvol.
22 mei 2024 om 15:25 al geklaagd, bestelling duurde misschienm nog langer, de deksels lagen los, en het eten was lauw warm, Niet wat je hoopt voor 35 euro. Kelly ga je hier iets aan doen? Ik ben een trouwe klant en verwacht een goede service, wat jij?
6 mei 2024 om 2:27 Really nice but very expensive
1 mei 2024 om 16:05 Was echt fantastisch
30 apr 2024 om 22:39 It was kind of greasy but would have been a lot better if it had been the right order.
28 apr 2024 om 20:16 Bestelling meer dan een uur te laat, incompleet en koud. Restaurant gebeld maar er werd op de achtergrond gezegd "hang maar gewoon op" toen we vroegen waar onze bestelling bleef. Vervolgens werd er niet meer opgenomen.
28 apr 2024 om 19:04 Dit is pas lekkere eten perfect
21 apr 2024 om 16:36 De bestelling kwam op tijd, was warm en smakelijk
6 apr 2024 om 13:36 Food is delicious
5 apr 2024 om 22:12 Lekker Chinees eten , en een goede service van Vrolijke Noot ,die daar werkt.
27 mrt 2024 om 15:03 Eten was zoals altijd goed, had alleen gevraagd om om 13.00 te bezorgen maar ze kwamen 20 minuten later, echter moet je hier rekening mee houden in Amsterdam